Webinar:

Lintjesregen / Koninklijke onderscheidingen

2024


Dinsdag 27 februari van 10.00 tot 11.00 uur komt te vervallen ivm een verschoven uitreiking KO waar ik bij ben - NIEUWE DATUM 7 MAART.

Lintjesregen / Koninklijke onderscheidingen 2024 webinar

 

Het komt er weer aan, de Lintjes oproep moet nu wel weer onder de aandacht gebracht worden bij de burgers en de nieuwe aanvragen druppelen vast bij jullie ook alweer binnen.


Hoe vaak heb jij deze de afgelopen weken in Lint gekeken? 
Wrijf je vol enthousiasme in je handen of slaat bij jou de paniek toe?
Niet nodig want het is zo'n leuk proces en het is heel goed te doen wanneer je begrijpt welke informatie belangrijk is om een voorstel tot een succes te volbrengen.

Op welke manier kan ik de voorstellers motiveren om met sterkere ondersteuningsbrieven te komen.

Hoe informeer ik op een juiste manier de voorsteller wanneer een aanvraag echt niet haalbaar is, of wanneer de persoon in kwestie van besproken gedrag is?

 

Hoe zit het ook alweer met al die bijlagen die erbij moeten en hoe ziet een goeie motivatiebrief eruit?
Welk bedrag mag iemand eigenlijk ontvangen als vrijwilligersvergoeding in 2024? 
Hoe maak ik een goed advies uit naam van burgemeester en welke velden en details in LINT vindt de Provincie en Kapittel erg belangrijk om betrokken en aangehaakt te blijven. 


En dan de Lintjesregen, hoe organiseren wij dit in Nederland. De ene burgemeester kiest voor een plenaire bijeenkomst maar de ander voor intieme uitreikingen op locatie. Leuk om de verschillen te kunnen delen. 

 

Donderdag 7 maart: 10.00 tot 11.00 uur 

Sluit je aan?