Trainingen bij HEB

 


Natuurlijk wil jij vol zelfvertrouwen innovatieve evenementen organiseren die impact maken!

Om dat te bereiken lijkt het alsof je tegenwoordig steeds mooiere, grotere en creatievere evenementen moet organiseren. Die tijd heb jij simpel weg niet. En mocht je toch gaatjes in je agenda hebben kunnen vinden, heb je voor je het weet een bult werk op je hals gehaald en weet je niet meer hoe je de begroting moet verantwoorden aan je baas. Je stress level loopt op en je passie is ver te zoeken. Hierom ben je geen eventmanager geworden.

Gelukkig heb je nog een andere optie.  Met onze trainingen over event management combineren we strategisch event management met persoonlijke coaching om te zorgen dat jij vol energie die impact kan gaan maken. Jij leert skills die je een betere en zelfverzekerde eventmanager of organisator maken .

Met een rugzak vol tools en handvatten draai jij je hand straks nergens meer voor om.

Onze trainingen worden op een sfeervolle locatie gehouden maar het is ook mogelijk om in company de training met jullie eigen mensen te volgen. 

Ben jij eventmanager, secretaresse of projectassistent en organiseer jij congressen, symposia, events en bijeenkomsten?

Je hebt een aanpak-mentaliteit, maar je zoekt nog naar de handvatten en instrumenten om zo effectief mogelijk en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Je wilt de doelstellingen van het evenement vertalen naar een aantrekkelijk en inhoudelijk sterk programma voor de doelgroep.

 

lees verder

Kabinetszaken en Events

De functie Kabinetszaken is echt één van de leukste banen binnen een gemeente.

Je organiseert en coördineert onder andere officiële bezoeken, belangrijke gemeentelijke evenementen en ontvangsten.

Een ontzettend leuke en veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden.

JIJ bent de persoon die burgemeester en wethouders adviseert in de mogelijkheden, bijbehorende protocollen, etiquettes en kansen. Onderhoudt relaties en de contacten met provincie, ministerie en ons Koningshuis.

 

lees verder