Cursussen bij HEB

 


Als eventmanager wil jij innovatieve evenementen organiseren die impact maken!

Om dat te bereiken lijkt het alsof je tegenwoordig steeds mooiere, grotere en creatievere evenementen moet organiseren. Die tijd heb jij simpel weg niet. En mocht je toch gaatjes in je agenda hebben kunnen vinden, heb je voor je het weet een bult werk op je hals gehaald en weet je niet meer hoe je de begroting moet verantwoorden aan je baas. Je stress level loopt op en je passie is ver te zoeken. Hierom ben je geen eventmanager geworden.

Gelukkig heb je nog een andere optie. Tijdens de cursus event management combineren we strategisch event management met persoonlijke coaching om te zorgen dat jij vol energie die impact kan gaan maken. Jij leert skills die je een betere eventmanager maken én je gaat je eigen succesformule schrijven waarmee jij jullie klanten echt gaat raken.

Ben jij eventmanager, secretaresse of projectassistent en organiseer jij ook congressen, symposia, events en bijeenkomsten?

Je hebt een aanpak-mentaliteit, maar je zoekt nog naar de handvatten en instrumenten om zo effectief mogelijk en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Je wilt de doelstellingen van het evenement vertalen naar een aantrekkelijk en inhoudelijk sterk programma voor de doelgroep.

 

lees verder

Tijdens deze cursus doe je kennis en vaardigheden op voor het organiseren van interne evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het overleg met de interne opdrachtgever, het regelen en coördineren van de inrichting van ruimtes en de installatie van materialen.

 

Lees verder..

 

Een box vol waarde waarmee je als beginner maar ook als ervaren evenementen organisator in een handomdraai een evenement of bijeenkomst organiseert. 

 

Lees verder