Relatiegeschenken Evenement

 


Najaar 2022 - datum volgt

 

Het is altijd weer een uitdaging om het juiste geschenk in je kast te hebben liggen wanneer je leidinggevende, wethouder of burgemeester ergens naar toe moet..

Je wilt graag origineel blijven maar het moet ook niet over de top zijn, passend bij de organisatie en ook bij de persoon aan wie het wordt gegeven. Iets waarvan je hoopt of weet dat dit zeker op prijs wordt gesteld en niet een plek krijgt ergens onderin een lade of op een geschenken plek op zolder.

 

Waarom dit evenement? Ik hoor al jaren dat iedereen op zoek is naar het briljantste beleidsstuk op het gebied van relatiegeschenken en dat niet alleen. We willen ook creatief en professioneel om de hoek komen met relatiegeschenken. Wat neem je wel mee en wat kan echt niet? Ook hier zijn etiquetteregels aan verbonden.

Een burgemeester of wethouder hoeft niet altijd een relatiegeschenk mee te nemen. Bij sommige gelegenheden is de burgemeester zelf al het cadeau. Of soms is het gepaster om achteraf een geschenk of bedankbrief na te sturen.

Het relatiegeschenken evenement in het najaar van 2022 is er om je te helpen, te inspireren en om gewoon te laten zien wat er allemaal mogelijk is, bij wie en voor welke gelegenheden kunnen geschenken worden ingezet.

Tussen 15.00 en 18.00 uur verzamelen zich leuke en interessante leveranciers met vooral heel veel tips en cadeau ideeën.

 

Blij om te kunnen delen dat we een bijzondere gastspreker hebben genaamd Jan Jaap van Weering die ons tips geeft over het gebruik en inzet van relatiegeschenken voor en namens burgemeester en wethouders. 

 

Met zijn bedrijf Distinguished, opgericht in 2008, heeft hij inmiddels een cliëntenbestand opgebouwd en meer dan 1.000 trainingen en etiquettediners verzorgd.

 

Jan Jaap vervult een aantal gastdocentschappen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Protocolbureau, IVA Business School, Nederlandse Defensie Academie/Instituut Defensie Leergangen, Sligro Food Group, EuroCollege, Hogeschool Arnhem/Nijmegen en als docent-vrijwilliger bij de WeekendKlas. 

Bovendien wordt Jan Jaap regelmatig voor radio- en televisieprogramma’s uitgenodigd.

Praktisch

Locatie: regio Utrecht (exacte locatie volgt)

Datum: ergens in het najaar - volgt

Tijd: 15.00 uur tot 18.00 uur

Kosten: € 59,00 + hapje en drankje