Al 15 jaar beweeg ik mij als eventmanager binnen het bedrijfsleven en overheid. Ondertussen kan je wel zeggen dat ik een Event Pro & Event Coach ben.

Door af en toe flink mijn neus te hebben gestoten maar ook vele successen te hebben geboekt heb ik besloten om mijn ervaring, inzichten, valkuilen en successen met jullie te delen.

Ik ben een sterke aanhanger van een leven lang leren. Daarom ben ik mij blijven ontwikkelen door diverse trainingen en opleidingen te volgen, veel te lezen, podcasts en webinars te verslinden. 10 jaar ben ik aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Eventmanagers & Kring van Kabinetsmedewerkers Nederland.

Sinds 3 jaar bezoek ik als ondernemersadviseur vanuit een opdracht van de Provincie Overijssel MKB bedrijven. Als adviseur scan, verbindt en coach ik ondernemers om een stap verder te komen op het gebied van oa. innovatie, groei en duurzaamheid. 

Ook de bedrijfscultuur en teams worden altijd besproken.  Hierin geef ik directies advies welke mogelijkheden er zijn en hoe belangrijk het is om je om medewerkers in balans en vitaal te houden.

Al vele jaren werk ik in het bedrijfsleven en bij de overheid, in 2020 heb ik mij gespecialiseerd als Vitaliteitscoach. Voor mij was dit een logische keuze gezien mijn passie voor sporten, bewegen, gezond eten, werk, ontspanning en alles wat met een vitale leefstijl te maken heeft.
Ik krijg veel energie van het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar een fitte en vitale leefstijl. Ik ben van mening dat vitale mensen het verschil maken. Zij staan met plezier in het leven, verbeteren zichzelf iedere dag en bovendien zijn zij productief en gepassioneerd.


Kirsten Kamphuis 

* eigenaar HEB en a | room www.aroom.nl

* event professional en coach

* MKB ondernemersadviseur

* Vitaliteitscoach