Mijn naam is Kirsten Kamphuis, creatief, enthousiast en zeer ondernemend!

Projecten leiden en starten, coördineren,  verbinden, en in kansen en mogelijkheden denken vind ik fantastisch!

 

In de Provincie Overijssel bij Cleantech Regio ben ik MKB ondernemersadviseur en breng ik beweging tot stand binnen het bedrijfsleven door innovatie te stimuleren, ontmoetingen op thema voor het bedrijfsleven te organiseren en verbindingen tot stand te brengen wanneer er een (hulp)vraag is.

 

Bij de gemeente Deventer verzorg ik voor burgemeester en wethouders de kabinetszaken en representatie en organiseer ik al jaren de grote publieksevenementen: Stadsreceptie, Veteranendag, Lintjesregen, Carnaval, Relatiebijeenkomsten, ontvangsten vanuit miniseries, koningshuis en andere hoge delegaties, Vrijwilligersdag, Oranjereceptie, Congressen, Gala's alles is wel voorbijgekomen en met veel plezier georganiseerd!

 

Ook voor het bedrijfsleven organiseer ik open dagen, thema bijeenkomsten, ondernemersevents, vergaderingen, trainingen en ben ik een sparringpartner voor veel directies op het gebied van personeels- en relatie events.

 

Sinds 2020 geef ik online trainingen aan ondernemers en starters die de basisvaardigheden willen leren van event management. Ook voor secretaresses en assistants is er een training op maat aangezien zij ook vaak binnen de overheid of bedrijf waar ze werken iets moeten organiseren. Wanneer je hier niet bekend mee bent is het fijn om te weten welke stappen je moet nemen en welke tools je hiervoor kan inzetten. 

 

Zoek je wellicht ook nog een bijzondere A locatie voor vergaderingen, heidagen, board meetings of workshop ruimte. Samen met mijn vriend verhuren wij ruimtes in 2 gemeentemonumenten in Gelderland (Gorssel en Joppe) liggend in een fantastische groene omgeving waarbij het huis en tuin helemaal voor jullie alleen zijn. Heerlijke koffie, taart, lunch, gezonde tussendoortjes alles wordt voor je verzorgd op maat. Wil je op die dag ook nog een mooie wandeling maken of iets actiefs doen met het gezelschap, hebben wij divers aanbod waarbij we ondersteunen en faciliteren. Neem eens een kijkje op www.aroom.nl