Al 15 jaar beweeg ik mij al eventmanager binnen het bedrijfsleven en binnen de overheid. Ondertussen kan je wel zeggen dat ik een Event Pro & Event Coach ben.

Door af en toe flink mijn neus te hebben gestoten maar ook vele grote successen te hebben geboekt heb ik besloten om mijn ervaring, inzichten, valkuilen en successen met jullie te delen.

Ik ben een sterke aanhanger van een leven lang leren. Daarom ben ik mij blijven ontwikkelen door diverse trainingen en opleidingen te volgen, veel te lezen, podcasts en webinars te verslinden, en al 10 jaar ben ik aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Eventmanagers 

In de zomer van 2020 ben ik gestart met de opleiding tot Vitaliteitscoach waarbij ik mij richt op stressreductie op de werkvloer. Uit eigen ervaring weet ik dat het organiseren van evenementen of bijeenkomsten een stressvolle handeling is waarbij jij als organisator het hoofd koel moet blijven houden. In balans blijven en werkgeluk blijven ervaren is heel belangrijk. Ik help je dit te blijven voelen en hier naar te handelen middels tips, oefeningen, inzichten waardoor jij minder stress ervaart en hier beter mee om kan gaan in de toekomst .

 


Kirsten Kamphuis 

* eigenaar HEB en a | room www.aroom.nl

* event professional en coach

* 15 jaar  eventmanager binnen  gemeente, provincie, bedrijfsleven en netwerkorganisaties

* Vitaliteitscoach