Communicatie en Marketing rondom Events

Online Workshop 27 februari 2024 van 9.30 tot 11.00 uur

Online Workshop: Communicatie en Marketing rondom Kabinetszaken en Events

 

Wanneer je een (publieks)evenement organiseert, wil je natuurlijk ook dat er mensen komen. Daarvoor moet je met een gedegen communicatiestrategie komen, zodat jouw doelgroep op de hoogte is van het evenement en ook geprikkeld wordt om te komen. Daar zit best wat werk in en moet ook zeer serieus genomen worden. 

 

Eén contactmoment is onvoldoende in je communicatie. Je wilt je doelgroep immers betrokken houden en ervoor zorgen dat jouw evenementen top of mind blijft. Om deze verschillende contactmomenten interessant te houden, is het slim om iedere keer weer iets nieuws te vertellen over het evenement.

 

Wanneer begin je met de communicatie rondom bijeenkomsten die je organiseert. Hoe communiceer je en welke marketingstools kun je daarvoor inzetten.
Welke doelgroepen benader je en heb je goed in beeld waar je deze vindt en op welke manier je ze het beste kunt aanspreken. 

Enthousiasme is een belangrijke zaak in je communicatie. Hoe enthousiaster het team achter de communicatie is over het evenement, hoe meer dat doorkomt in de communicatie en overspringt op de doelgroep. Zorg er daarom voor dat de communicatie niet alleen een ‘moetje’ is maar vooral ook een feestje is.


In deze online training worden onze meest voorkomende evenementen vanuit Kabinetszaken en Representatie behandeld en krijg je volop:

* voorbeelden

* tips

* planningsdocument

* stappenplan voor in de toekomst

 

Welke bijeenkomsten worden er oa behandeld?:
- Communicatie en Marketing rondom Nieuwjaarsreceptie
- Communicatie en Marketing rondom Koninklijke Onderscheidingen
- Communicatie en Marketing rondom Veteranendag
- Communicatie en Marketing rondom Herdenkingen
- Communicatie en Marketing rondom interne Events
- Inclusief een waardevolle oefening om je creativiteit te vergroten. 

Praktische info over de workshop

Communicatie en Marketing rondom kabinetszaken evenementen 

Kosten: € 250,00 excl. btw p.p.
Wanneer:

27 februari 2024
Waar: Online
Tijd van 9.30 tot 11.00 uur